Barnets fødselsdag


Når et barn har fødselsdag, er det en ganske særlig dag, som vi gerne vil være med til at fejre. Det er op til Jer forældre, hvordan barnets fødselsdag skal fejres. Hvis barnet medbringer noget til uddeling, er det de voksne i børnehuset, der er ansvarlige for afholdelsen. Hvis barnet inviterer hjem til fødselsdag, er det for alle børnehavebørn (for vuggestuens vedkommende dog en mindre gruppe). Vi vil gerne vide i god tid, hvordan dagen fejres, så det kan komme med på ugeplanen.

Der kan være tilfælde, hvor vi må takke nej af sikkerhedsmæssige grunde. Her kan eksempelvis være tale om at skulle gå fra bus, hvor der ikke er fortov. Ligeledes af sikkerhedsmæssige grunde, tager vi ikke imod tilbud fra forældre om eventuelt at køre børn til og fra fødselsdage.

På barnets fødselsdag er det fødselsdagsbarnet, der er i centrum - af hensyn hertil (og til at flere har søskende i børnehuset, som ikke har været med til fødselsdagen), opfordrer vi til, at der ikke altid sendes gaver, slik og andet med tilbage i Børnehuset. Vi opfordrer ligeledes til at udvalget af slik, kage og saft minimeres. Vi har set rigtig mange gode bud gennem årene på børnefødselsdage, som både er nemme, sunde, billige og til glæde for børnene, og vi vil altid gerne hjælpe Jer med inspiration.

Fødselsdagsbarnet får altid en gave.

Barnets gave fra Tøjhushavens Børnehus støtter et godt formål.

2018: Muspitalsmus: De danske hospitalsklovne

2019: Røde kors - bamse

2020: Grønlandske sælunger

2021: Bamsehund:  Hjertebørn 

2022: Skildpadde: Randers Regnskov

2023: Giraf, Randers Regnskov